Mohu si objednat náušnice s vlastním motivem?

Rádi byste v uších nosili svůj originální motiv? Velmi ráda vám je vyrobím. Můžete poslat úplně cokoliv, co vás napadne. Nejčastěji tvořím domácí zvířecí miláčky (psi, kočky) či oblíbené jiné zvíře, děti, krajiny, ornamenty, i speciální jednobarevné, aby vám seděli k outfitu. Je jen na vás, co mi pošlete. Není třeba kvalitního obrázku, náušnice jsou tak malé, že schovají hodně nedokonalostí. 

A jak to celé funguje?

Stačí udělat objednávku, klikněte sem a objeví se vám produkt na speciální náušnice. Vyberete si vhodný průměr od 10 - 16 mm. Po ukončení objednávky pošlete na email info@laboka.cz fotografii, obrázek či návrh na motiv, který byste rádi na svůj šperk.

Během dvou dnů vám přijde zpět do emailu několik variant možných výseků náušnic daného obrázku. Po vašem výběru se spustí celý proces. 

Podkladový obrázek si nechávám tisknout u externí firmy v Pelhřimově, díky tomu jsou barvy a materiál velmi kvalitní. Vždy v neděli večer posílám hromadně všechny objednávky za daného týdne najednou. Potom, co obdržím vytištěný obrázek, tak prakticky obratem začínám náušnice kompletovat. Je tam však dlouhý proces schnutí, který nelze urychlit a dělá se ve dvou kolech. Do následujícího týdne jsou náušnice hotové. Doba dodání jsou tedy 2 - 3 týdny. 

 

SLEVA 5 % NA NÁKUP? Použít formulář Vložte tento kód do vaší stránky