Náhrdelník s vlastním obrázkem na památku

Máme pro vás další novinku! Nyní si můžete u nás objednat nejen náušnice na přání, ale také i náhrdelník s přívěškem, do kterého můžeme umístit vaši fotku či obrázek. Obrátit se na nás můžete i s nápadem a společně něco pěkného do přívěšku vymyslíme. Náhrdelník je tvořený z chirurgických komponentů a přívěšek ze skla, které je umístěno do lůžka z chirurgické oceli.

A jak to celé funguje?

Stačí udělat objednávku, klikněte sem a objeví se vám produkt na speciální náušnice. Vyberete si vhodný průměr přívěšku 25 – 30 mm. Po ukončení objednávky pošlete na email info@laboka.cz fotografii, obrázek či návrh na motiv, který byste rádi na svůj šperk.

Během dvou dnů vám přijde zpět do emailu několik variant možných výseků přívěšku daného obrázku. Po vašem výběru se spustí celý proces. 

Podkladový obrázek si necháváme tisknout u externí firmy v Pelhřimově, díky tomu jsou barvy a materiál velmi kvalitní. Vždy v neděli večer posílám hromadně všechny objednávky za daného týdne najednou. Potom, co obdržím vytištěný obrázek, tak prakticky obratem začínám náhrdelník kompletovat. Je tam však dlouhý proces schnutí, který nelze urychlit a dělá se ve dvou kolech. Doba dodání je tedy 3 – 4 týdny.

SLEVA 5 % NA NÁKUP? Použít formulář Vložte tento kód do vaší stránky